Magazijnen & Leveringen

Onze magazijnen zijn nog steeds geopend ondanks de verscherpte corona-maatregelen echter zijn er wel zeer veel maatregelen in onze magazijnen en voor de leveringen getroffen.
Ook wordt het virus niet overgedragen via verpakkingsmaterialen hierboven zijn onze medewerkers beschermd en worden in 98% van de gevallen robots gebruikt zodat er zeker geen contact met uw pakket komt en door middel van contactloos leveren zijn alle leveringen veilig en gegarandeerd.

Contactloos leveren

Vanaf vandaag wordt er contactloos geleverd door PostNL, dit wil zeggen dat de koerier mits uw toestemming voor de ontvangst van het pakket zal tekenen. Hij heeft hiervoor wel de laatste 3 cijfers van uw identiteitskaart nodig en de naam van de ontvanger.
Hierdoor kan er een zo groot mogelijke afstand gecreërd worden tussen de koerier en de ontvanger.

Op dit moment treden er bij PostNL in sommige gebieden vertragingen op, ze proberen dit tot een minimum te beperken maar hierdoor kan het zijn dat uw tijdsblokken niet kloppen.

 

Doordat onze magazijnen voor deze situatie goed uitgerust zijn kunnen we dan ook de leveringen blijven garanderen. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben over een bestelling, producten, levering... Aarzel dan niet om onze klantendiensten te contacteren.